Nagovor
O podjetju
Lokacija
Mediji o nas
Od nekod se poznamo, kajne. Morda z ljubljanskega Gradu ali iz Etnografskega muzeja, iz Hotela Union ali pa iz Srednje glasbene in baletne šole… Morda smo se srečali v prostorih družbe Geoplin, Evropske komisije ali državnega zbora, mogoče pa vas je navdušil ambient kakšnega lokala ali zasebne hiše… Srečali ste nas lahko na vseh teh mestih.
Morda niste vedeli, kdo je izdelal tista lesena notranja vrata, opremo interierja, ganke ali leseno fasado, a če ste se počutili dobro, potem je naš namen dosežen. V podjetju Kampo ustvarjamo z odličnostjo narejene mizarske izdelke, ki z vrhunskim dizajnom dvigujejo splošno kulturo bivalnega okolja.

Tesno sodelujemo z arhitekti, saj verjamemo v premišljeno izbiro pohištva, načrtovanega za vsakega posameznika posebej in prilagojenega njegovemu načinu življenja. Le tako lahko soustvarjamo kakovost bivanja, ki presega povprečje.

Pogosto menjavanje poceni pohištva, ki je produkt hiperprodukcije, namreč ne prinese nič dobrega ne našemu planetu, ne zanamcem. Zato v podjetju Kampo prisegamo na trajnost. Zanesljiv in predan tim lesarskih mojstrov vam je na voljo, da uresniči vaše sanje o prijetnem bivanju.